Sine metu

2009-12-05
19:06:46

Börjar i botten och slutar på toppen?
Var till syrran igår på inflyttningsfest. Var nog inte det bästa sällskapet är jag rädd för. Så förlåt till alla som var där, var inte min mening att sabba festen. Blev bara lite mycket snack om barn och vad alla andras barn kan och inte kan göra. Det sliter lite på en att höra för mycket av sånt känner jag. Kände redan då jag vaknade på morgonen att det skulle bli "en sån dag", men försökte att vara positiv, gick relativt bra. Fick bara två utbrott och tyckte att jag började hämta upp humöret. Men sen dalade det, katastorfalt mycket. Kände mot slutet av kvällen att det var kört. Mådde inget vidare bra, så tack gode Gud för att jag inte drack! Då skulle jag antingen ha kastat någon från balkongen eller låst in mig själv i förrådet med en flaska rent. Nu lyckades jag hålla en relativt bra kontroll på mig själv iallafall. Fixade dessutom toaletten eftersom de stora starka karlarna inte klarade av det *hehe*
Hade jag varit på mitt "vanliga" humör så skulle det varit väldigt roligt, men nu var jag ju inte det så jag förstörde ganska radikalt för mig själv. Men jag tycker ändå att det var klart godkänt. Vänta bara till nästa gång då jag ska satsa på att ha humöret på topp!

Ska ut med Lina och Hanna ikväll. Funderar på Stadshuset, men vem vet vart kvällen slutar. Eller kvällen kommer sluta på MAX, det är redan bestämt. Har en dubbeldejt där klockan 02.00! Eva-Sofie är i stan!!!!!! Den chansen kan man för hela sitt liv inte missa! Var ju hur länge som helst sedan vi sågs. Gud saknar henne något enormt! Kanske ska dra till kasinot istället, det var dit hon skulle. Men då måste man ju typ spela eller nåt sånt dumt... Nej kör på MAX istället! That's the place to be! Vi kommer bli utkastade, har ju liksom hur mycket som helst att ta igen! Alla snygga Audibilar hon sett och alla snygga tyskar och åh, jag längtar! Ojojoj hon vet ju hur jag går igång på Audi, så det kommer inte bli nådigt! Hon ringde idag och sa att hon sett en vit och fin en.. Tyvärr hade hon inte tagit någon bild av den och skickat. Jag svor åt henne :)

Jag får se till att få upp humöret ikväll, känns lite bättre, inte tillräckligt, men lite... Alltid något iallafall, får väl se vad det är för snyggingar ute. *hehehe*
Herregud jag måste ju se till att rycka upp mig. Life's a bitch... Så det är väl bara att gilla läget och övertyga sig själv om att man är störst, bäst och vackrast. Med andra ord täcka alla speglar och stjäla den största flaskan vodka man hittar.

Dagens visdomsord:
Luktvioler

Ni är blyga, spröda och blå –

Små systrar. Det är jag också.

Himmelens mästerverk ni är –

Små vänner, likheten slutar där.



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: