Sine metu

2009-11-15
17:20:29

Lördag aka Lörkväll
Dum som man är så tänker man inte längre än näsan räcker, i mitt fall inte speciellt långt. Så jag planerade i torsdags att gå på krogen med Lina och Hanna igår kväll, alltså lördag, alltså samma dag som lägret. Kom hem från Gävle ganska precis nio på kvällen. Hade då inget batteri i telefonen för det hade tagit slut på lunchen. SÅ jag hade inte haft möjlighet att prata med varken Hanna eller Lina om när jag skulle komma hem. Väl hemma iallafall så skickade jag iväg ett meddelande till Hanna att jag skulle komma klockan tio (önsketänkande tidsoptimist som jag är). Fick då i hundra trettio knyck fixa mat och äta. Duscha, torka håret och fixa allt sånt där som tjejer måste fixa innan de går ut på krogen :) Var färdig med allt runt kvart i tio. Drog då in till stan och halvvägs där kom jag på att jag inte hade tagit ut några pengar. Fick svänga in i Skönsberg och ta ut pengar, eftersom jag är för lat för att göra det på stan. Åkte sedan vidare till Hanna och åkte ner fel väg, som vanligt... Efter lite lokalisering så kom jag fram till vart jag var och lyckades hitta dit, var där strax före halv elva, så jag lyckades nästan.
Vi satt där och och sörplade sprit med e (jag iallafall) ett tag och kollade på tv. Lina kom även på att hon ville ha lockar, så snäll som Hanna är fixade hon en fem stycken haha
Sen blev det Memento, Annkan skulle också dyka upp, men hamnade på Oscars av någon underlig anledning. Var en trevlig kväll måste jag säga. Skrattade gott åt Hanna och Lina som frivilligt sjöng Kareoke, ni var sååååå duktiga! ;) Såg även många gamla kändisar, tydligen dit alla går... Bla tre gamla träningskompisar, som jag inte är riktigt hundra på om de kände igen mig, fick lite konstiga blickar. Sen såg jag min gamla lågstadieförälskelse! Han som jag följde genom hela skoltiden, han var så söt! Han är fortfarande lika söt i sitt bockskägg :) Dessutom har han lagt på sig lite muskelmassa, och sånt är ju aldrig fel!!! Fick något att vila ögonen på ett tag där iallafall. Såg även en Magnus Carlson kopia, från den gamla tiden, medan han fortfarande var smal. Alltså Magnus Carlson från Weeping Willows. Hujeda mig för den andre tölpen! Nej, men den där killen var fin. Kunde dock inte bli riktigt klok på om det var en flickvän eller bara någon annan irriterande människa som hängde över honom. Han såg dock lagomt intresserad ut. Men han försvann... Som de flesta gör på krogen.
Träffade även på Los Emmos och slog följe med dem. Vi hamnade efter att lamporna tänts på MAX och jag försökte få Lina att beställa en El Maxo hahaha men det blev en fruktsallad istället. Lina kan verkligen det här med att muntra upp folk! :)
Killen i kassan frågade vad hon ville ha och hon ställer sig framför honom och säger: "Jag vill ha glass!" Så klockrent! Killen i kassan säger att de inte har någon glass så då ber Lina om glass med Dumlesås. Han har fortfarande ingen glass så hon försöker med en Milkshake istället. Men inte heller det finns :) SÅ det slutar med en Fruktsallad.
Sen kommer jag fram till samma kille och ska beställa. Lina har då precis sagt till mig att de inte har någon glass. Så jag säger till kassakillen: "Ni har ingen Milkshake va?" Nej de hade fortfarande ingen Milkshake. SÅ det blev en Smoothie. När sedan Hanna ska beställa i kassan bredvid säger hon: "En milkshake". Hon pratade precis innan med oss och fick då reda på att de inte hade någon glass. Ibland kan man tro att man är blond! Jag försvarar mig med att jag ville vara 100% säker på att de inte hade någon Milkshake.
Samtalet vid bordet glider sedan in på Mammas Pojkar, eller som programmet kommer heta då Hanna är med: Pappas Flickor. Det konstaterades att det förmodligen inte blir de smartaste killarna som ställer upp, men genialisk som jag är kommer jag på att det måste bli riktiga snyggingar! Tänk bara på tjejerna i Mammas Pojkar, de är ju silikoniserade ut i fingerspetsarna och har eller har haft minst ett modellkontrakt för lättklädda damer. Så killarna som då ställer upp i Pappas Flickor bör ju bli föredetta Chippendaleare. Alltså vältränade och snygga. Sen att de inte har något i huvudet är väl en smäll man får ta. Kan väl alltid använda dem till annat hehehe

Dagens visdomsord:

Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare,

Det gör bara det tristare idag.


Kommentarer:
#1: Lina

Måste bara säga att det är jäklans roliga inlägg du skriver... Tack för trevlig helg förresten! Hoppas att du inte har alltför ont...;)

2009-11-15 @ 18:31:12
#2: Hanna

Alltså, jag skrattar ihjäl mig!!! :D :D :D :D

Hahahaha!!!

2009-11-15 @ 18:32:33
#3: Challe

Haha anledningen att inläggen blir roliga beror ju på sällskapet! Jag är ju egentligen hur tråkig som helst men jag ser till att umgås med roliga människor ;)

Tackar för en trevlig kväll och förutsätter att det upprepas inom en snar framtid!!

2009-11-15 @ 18:35:46
#4: Hanna

Självklart kommer detta att upprepas! :D

2009-11-16 @ 19:51:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: