Sine metu

2010-01-12
14:11:25

Oh yes I did it!!!
Såååååå nöjd! Min lyckodag idag kom jag fram till så därför ska jag köpa mig en trisslott :D
Lyckodagen började vid 06.23 då jag vann ett vad *hehe* Sen så slapp jag betala parkeringen eftersom en tant gav mig hennes biljett som räckte till tolv :) Gick till vv för teoriprovet, lyckades få till en helt okej bild av mig själv *wow* Därefter så var det då dags för det hemskaste av det hemskaster... Teoriprovet! Jag har haft någon så sjuk ångest de senaste två veckorna för det där teoriprovet. Men eftersom jag är såååå jäkla bra så klarade jag det!!!! *weeeheee* Hade fyra fel dock, men med tanke på att jag tokgissade på åtta av frågorna så får man ju vara helt nöjd. Var ju verkligen inte alls samma typ av frågor som på körskolan. Fick lite lätt panik då jag såg frågorna och insåg att jag inte klarade någon av de fem första utan att gissa lite lagomt mycket. Men det gick ju vägen. Var in till körskolan sedan så att de får fixa en uppkörningstid. Lika bra att smida medan järnet är varmt ;)

Var in i Birsta för att köpa två ramar. Så jag svängde in en snabbis på Kicks också för att köpa lite fransk manikyr eftersom min råkar ha pajat (nagellacket alltså). Råkade stöta på en tjej som jobbade åt OPI eller vad det heter också. Jag sa att jag skulle ha lite fransk manikyr, hon bad att få se mina naglar och utbrister: "Oj, vilka vackra naglar!!" Sen kunde hon inte låta bli dem :) Hon stod och tittade på dem väldigt länge och såg helt lyrisk ut *haha* Fick förslaget om ett helt perfekt lack iallafall, märks knappt! Blir bara lite vitare än vad de redan är. Perfekt!

Sitter och kollar på barnprogram och ska klä mig för att fara och åka, hade andra planer för kvällen, men jag är trött så jag kör på en raincheck tror jag nog. Inte helt upplagd för någon socialisation ikväll. Låter mycket skönare att ligga hemma i sängen och se på tv och messa lite halvsovande ;)

Dagens visdomsord:

Vi studerar det vi ser
och det vi ser är inte alltid det som finns

Brida

Kommentarer:
#1: L

Jag visste hela tiden att du skulle klara det! Men ville inte förstöra spänningen;)

2010-01-14 @ 20:21:58
#2: Challe

Haha det förstod jag att du visste... Men jag var säker på att jag inte skulle klara det. Gissade ju hej vilt! Funderade ett slag på att köra icke, picke, pö haha

2010-01-15 @ 23:21:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: