Sine metu

2009-11-04
15:55:04

Vart har du varit i hela mitt liv?

Om du har Titanic eller Dagboken eller A walk to remember som favoritfilm, och dessutom käkar fisk tre ggr i veckan – ja då kan du sluta läsa bums!
Är du däremot ett skräckfilmsfan, lagomt äventyrlig, föredrar styrketräning framför löpning och +23 samt kille så bör du fortsätta.
Se till att vara ledig på nyårsafton för då väntar en dejt med trevliga människor, helst hos dig. Vissa av dem kanske gillar Dagboken men där finns åtminstone en som hellre kollar in blod och fajter. Finns en risk att Ebba Grön-skivor tas med så det bör du uppskatta.
En förutsättning för att vi ska trivas ihop är att du älskar katter nästan lika mycket som du avgudar din Audi. Du vet vad ordning i köket innebär och är öppen för det mesta, oavsett vad det gäller. Äventyr och dumheter tillhör vardagen för dig och du har inget emot att "glömma" att frisk luft är nyttigt emellanåt. En diskussion är till för att vinnas och böcker till för att läsas. Fredagskvällar spenderas hellre i gott sällskap än ensammen på krogen. Whiskey är något som dricks On the Rocks och helst med en ålder på 20 år eller äldre. Ingen flaska under 500 lappen står i ditt spritskåp och du vet skillnaden mellan amerikansk skit och skotsk findricka.
Du bör ha en skvätt tålamod och känsla för teknik att ta till då och då. Både för att klara av mig och en för tillfället krånglande TV.
Och glöm absolut inte att Berners är inte ett ställe för att beställa reservdelar på utan ett ställe för total njutning!

Känner du dig träffad?
Bara att lämna en kommentar så tar jag hand om resten :)
Och nyår, det är ju ett tag kvar tills dess, så vi hinner nog bjuda in både dina och mina vänner ;)
Vi möts på mitten med en halv nejlika i armvecket!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: